Повернення Нессі: У Шотландії зафіксували появу Лохнеського чудовиська (відео)

Туристи побачили поруч з катером якусь істоту з довгою шиєю.

Туристы смогли снять чудовище на видео. Скриншот с YouTube/Sweetie.

У мережі з'явилося відео Лохнеського чудовиська. Турист з Уельсу Роб Джонс зняв незвичайну істоту у водах шотландського озера Лох-Несс, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чоловік знімав на відео прогулянковий катер, що пливе по озеру. Раптово поруч з судном з'явилася така собі істота з довгою шиєю.

За твердженням туриста, це було знамените Лохнеське чудовисько. Однак, судячи з запису, краще розглянути істоту, що пливла навперейми катеру, туристу так і не вдалося. При цьому, Джонс наполягає на тому, що бачив саме Нессі, підкреслюючи, що багато спиртного в цей день не пив.

У минулому році Лохнеське чудовисько відеокамери записали 10 разів. Архіви офіційного реєстратора появ чудовиська Гері Кемпбелл з 1996 року нараховують тисячу вісімдесят два випадки появи "Нессі".

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...