​Повільна страта: До Олімпіади не допущені понад 100 російських спортсменів, і список зростає

До кінця доби 26 липня ще ряд міжнародних федерацій заявили про відсторонення атлетів з РФ від Ігор у Ріо через допінговий скандал.

Путін та російські спортсмени на Олімпіаді в Сочі

Загальна кількість російських спортсменів, які не зможуть змагатися на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, до кінця дня 26 липня досягло 109, зазначають Патріоти України.

Зокрема, увечері Міжнародна федерація академічного веслування повідомила про відсторонення 22 з 28 веслярів збірної Росії.

Міжнародний союз сучасного п'ятиборства відмовив двом росіянам (основному і запасному) в акредитації на Ігри.

За інформацією видання "Р-Спорт", до Олімпіади також не допустять трьох велосипедистів, двох важкоатлетів, борця і яхтсмена з РФ.

Раніше стало відомо про відсторонення сімох російських плавців і п'ятьох членів збірної з веслування на байдарках і каное. Крім того, з 68 легкоатлетів до Ігор допущена тільки одна Дар'я Клішина.

За припущенням газети The Telagraph, склад олімпійської збірної Росії може скоротитися з початкових 387 чоловік до 40.

24 липня виконавча комітет МОК прийняв рішення дозволити участь російських спортсменів в Олімпіади 2016 в Ріо-де-Жанейро за певних умов.

Для участі кожного російського спортсмена в Олімпіаді буде необхідне схвалення міжнародної федерації з відповідного виду спорту, їм доведеться здати додаткові допінг-тести, а всі коли-небудь помічені у вживанні допінгу спортсмени з РФ не зможуть взяти участь в Олімпіаді.

Заклик усунути російських спортсменів від всіх міжнародних змагань, включаючи Олімпіади 2016, опублікувало Всесвітнє антидопінгове агентство 18 липня. У той же день було оприлюднено доповідь незалежної комісії, в якому стверджувалося, що російські атлети, чиновники і співробітники ФСБ причетні до масштабних маніпуляцій з пробами сечі на зимовій Олімпіаді 2014 року.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...