Пожежа в Києві: Горів військовий ліцей імені Богуна, є постраждалі

На даний момент пожежа повністю ліквідована.

У ліцеї імені Богуна сталася пожежа. Фото: Укрінформ.

У Київському військовому ліцеї імені Богуна сталася пожежа, є постраждалі офіцери та один ліцеїст. Про це в коментарі 5.ua повідомив один з ліцеїстів Дмитро, пишуть Патріоти України.

За його словами, причиною пожежі став невимкнений комп'ютер. "Сьогодні офіцер у класі користувався комп'ютером, не вимкнувши його і принтер, зачинив клас і пішов додому. Таким чином порушив техніку безпеки, бо треба вимикати. Спочатку загорівся комп'ютер, а потім принтер. Димом був заповнений весь перший поверх. На 2 м перед собою нічого не було видно. Пожежа сама трапилась десь півтори години тому. Зараз її повністю ліквідували", – сказав ліцеїст.

На запитання, чи є постраждалі, Дмитро відповів, що постраждали офіцери та один ліцеїст, які намагалися винести майно з палаючого приміщення. Вони отримали опіки рук, але незначні. Опіки вже обробили мазями, до лікарні нікого не доправляли. Постраждалому ліцеїстові висловили подяку і дали позачергове звільнення.

Також ліцеїст додав, що по всьому ліцею – сильний запах горілого. "Ліцеїстам стає від запаху погано, вони втрачають свідомість. А керівництво ліцею додому нікого не відпускає. Відпустили тільки 5-ту роту, яка територіально розташовується найближче до кабінету, в якому була пожежа. Всі інші роти залишаються у ліцеї. Із цих рот додому відпускають тільки київських, і то з-поміж багатих", – розповів ліцеїст.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...