Пожежа в одеському дитячому таборі: У мережі висунули припущення про причину трагедії

На час проведення експертизи дитячий оздоровчий табір "Вікторія" буде закритий. Рішення про його подальшу роботу буде прийнято окремо після завершення всіх слідчих дій.

Пожежа в одеському дитячому таборі. Фото:Новое времяПричиною пожежі в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі могла бути несправна зарядка від мобільного телефону. Про таке припущення пише місцеве видання Погляд з Одеси, передають Патріоти України.

Відзначається, що посилити загоряння могли концертні костюми з легкозаймистих матеріалів, які зберігалися в кімнаті, де проживала художній керівник.

Що стосується матеріалів, з яких був побудований корпус, за інформацією начальника управління капітального будівництва Одеської міської ради Бориса Панова, згідно будівельних норм, були дотримані всі вимоги пожежної безпеки.

Зокрема, дерев'яні зруби були оброблені спеціальними захисними засобами, а електропроводка проведена зовні. Експертизу якості будівництва можна перевірити за трьома іншими корпусами, які були побудовані за тими ж технологіями і з тих же матеріалів.

За словами директора департаменту освіти Одеської міської ради Олени Буйневич, на час проведення експертизи дитячий оздоровчий табір "Вікторія" буде закритий. Рішення про його подальшу роботу буде прийнято окремо після завершення всіх слідчих дій.

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...