Про вибухи в пітерському метро попереджали в соцмережі (фотофакт)

"Давненько не було терактів... Чекайте" - такий допис опублікувала дівчина в Інстаграм ще за 7 годин до вибухів.

Вибух у метро в Петербурзі напророкували в соцмережі. Фото: vk.com/russia816.

Дівчина під ніком negodovanie в соціальній мережі Instagram попередила про теракт в Росії за 7 годин до вибуху в метро Санкт-Петербурга. Про це в Twitter написала Марія Ростова, виклавши скрін облікового запису, передають Патріоти України.

"Новина про вибухи в метро Санкт-Петербурга! Дівчинка виклала повідомлення про вибух в інсті 7 годин тому", - написала вона.

У свою чергу під фото з Instagram був підпис:

"Давненько не було терактів... Чекайте".

Як повідомляли Патріоти України, 3 квітня у метро Санкт-Петербурга пролунав вибух. У вагоні петербурзького метрополітену на станції "Сінна" вибухнув невстановлений предмет.

Пізніше повідомили про вибух на станції "Технологічний інститут".

"Станції "Технологічний інститут" та "Сінна площа" закриті на вхід і вихід. Потяги слідують без зупинки. Відбувається евакуація пасажирів зі станцій, є постраждалі. Імовірно, у вагоні стався вибух невстановленого предмета", - йдеться в повідомленні метрополітену.

ЗМІ повідомляють про 13 загиблих та 50 постраждалих.

Вибух в санкт-петербурзькому метро здійснив не терорист-смертник. Саморобний вибуховий пристрій, швидше за все, було залишено у вагоні перед відправленням потяга.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...