Проблема з вежею на Карачуні: Жебрівський пояснив, чому окупований Донбас залишився без українського мовлення (відео)

Гора знаходиться на висоті 180 метрів над рівнем моря, при цьому висота вежі також становить 180 метрів.

Павло Жебрівський. Фото:http://gazeta.ua/

Голова Донецької області Павло Жебрівський розповів про велику проблему з телевежею під Слов'янськом, яку запусти для мовлення українського сигналу на територію Донбасу. Жебрівський заявив, що вишка не зможе покрити територію, яка була окупована терористами. Про це політик розповів в інтерв'ю 112 Україна, зазначають Патріоти України.

Він повідомив, що гора знаходиться на висоті 180 метрів над рівнем моря, при цьому висота вежі також становить 180 метрів. Проблема полягає в тому, що зазначена вишка просто не може "дістати" на територію бойовиків. Радіус її дії становить всього 65 кілометрів. Єдина можливість - це покриття сигналу на територію захопленої Горлівки.

Українські експерти продовжують дивуватися, чому влада не змогла профінансувати і спорудити вежу з потужністю, яка змогла б покривати всю територію Донбасу.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...