Проїде всюди? У центрі Києва помітили позашляховик на гусеницях замість коліс (фото)

Автомобілісти, побачивши такий транспорт на дорозі, сигналили і обов’язково робили фотографії.

Диво-автомобіль на вулицях Києва. Фото:fakty.ictv.uaНа засніжених дорогах Києва помітили “диво-снігохід”. Про це пишуть Факти, передають Патріоти України.

У незвичайного автомобіля замість коліс гусениці. Автомобілісти, побачивши такий транспорт на дорозі, сигналили і обов’язково робили фотографії.

Слід зазначити, що автомобіль на львівських номерах. Виникає тільки питання, чи не шкодять такі гусениці замість коліс новому асфальту, якщо сніг на дорогах все-таки прибраний комунальниками.

Подібні гусениці на автомобілі роблять з гуми і їх можна придбати навіть по інтернету.

Незвичайний автомобіль нагадав сцену з фільму "Таксі", де відомий таксист розсікає сніг на своєму переобладнаному Peugeot.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...