"Путін - ворог народу!": В "ЛНР" українські партизани влаштували нову акцію спротиву (фото)

Патріотичні месники залишили викривальні написи про окупантів у Должанську.

Фото:Facebook В окупованому бойовиками місті Должанськ (раніше Свердловськ) Луганської області українські партизани влаштували нову акцію. Про це йдеться в Facebook на сторінці спільноти "Луганщина Україна", передають Патріоти України.

"Поки одні МГБшники рисачать по Антрациту в пошуках бійців українського опору, а інші збирали листівки в Луганську, ще одна наша група проїхалася по прикордонному Должанську і донесла правду про окупантів і Путлера", - сказано в повідомленні.

На День Незалежності України на паркані однієї з військових частин окупантів стараннями партизан з'явився напис "Путін ворог народу", а біля центрального входу в парк ім. Героїв Сталінградської битви тепер є напис "Путін вбивця вільних людей".

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...