"Пихаті посмішки змінилися переляком": Активісти ідентифікували шістьох "тітушок", які побили у Дніпрі ветеранів АТО (фото)

Деякі з упізнаних зловмисників вже повидаляли свої акаунти у соцмережі.

Сутички 9 травня у Дніпрі. Фото:iPress.ua

У Дніпрі 9 травня "тітушки" побили ветеранів АТО. Дякуючи активістам розпізнані шестеро молодиків спортивної зовнішності, які 9 травня били ветеранів АТО в Дніпрі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Родіон Шовкошитний, передають Патріоти України.

Серед упізнаних "героїв" вчорашніх зіткнень:

- Ваня Джоболда

- Руслан Дудаєв

- Володимир Шевченко

- Антон Маковецький

- Орхан Аскерадзе

- Влад Бондарук

"Джоболда був першим. Його впізнав Кузьма Тутов. Потім знайшли Дудаєва. Цей дуже-дуже розумник запіліл селфач в той же день, після побиття атовців, де затегав ще двох своїх друзяк - Шевченка (https://vk.com/scheva90) і Маковецького (https://vk.com/id197149060). Обидвох опізнали на відео по їхньому одягу. Маковецький репостнув фотку собі, теж дуже-дуже розумник.

В самом Дніпрі люди ідентифікували Аскерадзе та Бондарука. Всі їх пихаті посмішки змінилися нині переляком - Джоболда, Дудаєв, Бондарук повидаляли свої акаунти. Але ж...скріни ж.. як відомо ж..)", - йдеться в повідомленні журналіста.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...