Реальність, з якою доведеться зіткнутися: Аваков закликав прикордонників бути готовими до деокупації Донбасу (відео)

Ключовим завданням прикордонників на цей рік міністр МВС назвав повну готовність до взяття українського кордону під контроль.

Арсен Аваков. Фото:скрін відео

У 2017 році стоїть завдання вийти на міжнародно визнаний державний кордон України на Донбасі, а в подальшому - вже і Криму. Про це сьогодні, 17 січня, під час колегії Держприкордонслужби заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу МВС.

"Це не моє пропагандистське висловлювання або якась ідея фікс. Це реальність, з якою нам незабаром доведеться зіткнутися і держава повинна розраховувати на вашу готовність до рішучих дій і волі до забезпечення цього процесу", - зазначив він.

За словами Авакова, цим процесом будуть займатися поліцейські, гвардійці, органи юстиції, але першими відправляться прикордонники. Так, ключовим завданням прикордонників на цей рік є повна готовність до взяття кордону під контроль.

Він також підкреслив, що це буде довгострокова місія, адже після розробки плану і визначення завдання протягом двох тижнів необхідно буде забезпечити контроль над державним кордоном.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...