Рейс Air France був затриманий на 48 годин через... мишу

​У літак, що летів зі столиці Малі Бамако в Париж, якимось чином потрапила миша.

Маленька мишка затримала цілий літак на дві доби. Фото: oboi-colibri.ru.

Рейс авіакомпанії Air France зі столиці Малі Бамако в Париж був на 48 годин затриманий через гризуна. Якимось чином миша змогла проникнути в кабіну пілотів. На той час, як мишу вдалося зловити, рейс був відмінений, тому що на відлов пішло надто багато часу, і екіпажу був потрібний відпочинок, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з правилами безпеки, пілоти не можуть працювати більше певного ліміту.

Літаки також не можуть літати з гризунами на борту, так як ті можуть пошкодити електропроводку та інші кабелі.

Пасажирів рейсу розмістили в місцевих готелях і вони отримають компенсацію за затримку.

Виліт був відкладений на 48 годин у зв'язку з тим, що, по-перше, літак повинен був пройти перевірку на випадок того, що миші, можливо, вдалося перегризти який-небудь важливий кабель, а по-друге, тому що в Air France не було достатньої кількості співробітників в Бамако для того, щоб забезпечити виліт наступного дня.

Представник Air France Крістоф Помьє висловив співчуття пасажирам, додавши, що їхня безпека - основний пріоритет для компанії. Рейс вилетів до Парижа в неділю ввечері. Доля спійманої миші невідома.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...