Росія їй миліша: Лобода вручатиме премії артистам з "чорного списку" СБУ

Світлана Лобода проведе премію російського музичного телеканалу.

Світлана Лобода під час виступу в Москві. Фото: Life.ru.Світлана Лобода, незважаючи на війну на Донбасі, продовжує гастролювати на території Росії і місцеві телеканали навіть пропонують їй там роботу. Так, зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона написала, що 27-го травня разом з іншим уродженцем України, а саме днеччанином Олександром Реввою, який зараз виступає в образі співака Артура Пирожкова, буде вести премію музичного телеканалу RU TV, передають Патріоти України.

До слова, на офіційному сайті Ревви підтверджують інформацію, що він виступить в ролі ведучого шоу, а допомагати йому, крім Лободи, будуть Філіп Крікоров і Олена Север.

Серед запрошених на премію артистів немало і українських. Гостями церемонії також будуть зірки, які потрапили в "чорний список" України за виступи в окупованому Криму і "ЛДНР".

Як повідомляється на сайті російського телеканалу церемонію відвідають: Філіп Кіркоров, LOBODA, Ольга Бузова, Микола Басков, Ані Лорак, Сергій Жуков і група «Руки Вверх!», Время и Стекло, Юліанна Караулова, A'STUDIO, Олексій Воробйов, Mот, Єгор Крід, Віра Брежнєва, Валерій Меладзе, Елка, MBAND, Володимир, ЮрКісс, Олена Север, Саті Казанова, Митя Фомін, Дмитро Колдун, Анна Плетньова, Uma2rman, Quest Pistols Show, Олена Темнікова, Артур Пирожков, Макс Барських, Настя Задорожна, Ганна Седокова, Аніта Цой, Джиган, Dеніс Клявер, Дискотека Аварія, Сергій Лазарєв, Влад Соколовський, Та кота, Наргиз, SEREBRO, Нюша, Марія Вебер, Artik & Asti, Алекс Малиновський, Сергій Звєрєв, A-Dessa, МакSим, Burito, 5sta family, Natan, The Jigits, Зара.

Нагадаємо, на початку березня Світлану Лободу запросили на один з пропагандистських російських телеканалів, де вона поскаржилася на погрози з боку "радикалів".

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.