Росіянам вже набридла?: Лобода оголосила про "повернення" до України (відео)

Скандальна співачка натякнула на "темну історію" із українськими ЗМІ та висловила впевненість, що "життя усе розставить по своїх місцях".

Світлана Лобода. Фото: Сегодня.

Українська співачка-зрадниця Світлана Лобода, очевидно, після того, як оголосила новий тур по Росії і Туреччини, не включивши до нього Україну, оголосила своїм фанам, що "повернеться" до рідної країни, передають Патріоти України.

На особистій сторінці в Instagram артистка розмістила епізод свого кліпу до пісні "Случайная", зазначивши при цьому пост хештегом #україна #миповернемося.

"Була в нашому житті історія, інсценована одним телевізійним каналом. Важкий був час, але життя все розставило по своїх місцях...", - прокоментувала свій пост Лобода.

Судячи з усього, артистка згадала скандал з телеканалом "1+1" в березні 2017 року, тоді журналісти проводили зйомки біля будинку Світлани Лободи для проекту "Українські сенсації". Помітивши знімальну групу, дві машини охорони співачки заблокували репортерів і відібрали камери, пригрозивши зброєю.

Незабаром після цього Світлана Лобода випустила кліп до пісні "Случайная", в якій показала сюжет з журналістом-нападником, а також вирушила до Москви на передачу "Пусть говорят" з Андрієм Малаховим, де розповіла про зухвалість українських ЗМІ. При цьому артистка охоче показала свій будинок журналістам з РФ.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...