Росіяни були дуже напруженими: Джамала розповіла, про що із Лазарєвим говорила за лаштунками "Євробачення"

Це ж треба російським скрепам таке зло і заздрощі в душах пестити до всього світу, щоб рота для привітання важко було розкрити!

Українська переможниця "Євробачення-2016" Джамала. Фото: blitz.if.uaУкраїнська співачка Джамала, завдяки якій "Євробачення-2017" відбудеться в Україні, розповіла подробиці залаштунків конкурсу, - про таке повідомлення сайту Нескучные новости інформують Патріоти України.

Артистка зізналася, що відчувала сильний тиск під час пісенного змагання, оскільки не хотіла підвести рідну країну. Окрім того, розповіла Джамала, до неї першим підійшов російський конкурсант Сергій Лазарєв і побажав успіху. "Всі учасники "Євробачення" робили пісні дійсно під цей конкурс. У Сергія був дуже сильний номер, він був детально продуманий. Дуже багато у нього було всього. Ми коли стояли з ним поряд за лаштунками, він підійшов сам і сказав: "Я тобі бажаю успіху". Я йому сказала: "Сергію, я тобі теж бажаю успіху".

Я просто уявила, як на нього вже почали тиснути. І під фінал російській делегації було вже складно навіть вітатися, коли вони повз проходили. Я їм голосно вигукувала: "Добридень!" - згадала Джамала.

Остовпіла російська делегація після оголошення переможця «Євробачення». Фото: lviv.uaТакож співачка прокоментувала весь той бруд, який ллється на неї в російських ЗМІ, які намагаються знайти щось, аби спростувати перемогу Джамали "Мені це дуже неприємно, тому що всі виконавці після моєї перемоги, навіть Австралія, з якою у нас була страшна боротьба, навіть вона мене привітала. Це було дуже щиро. Мені телефонували з Америки такі музиканти, про яких я тільки мріяла", - розповіла співачка.

Нагадаємо, з перемогою на "Євробаченні 2016" Джамалу привітав президент України, співак Джастін Тімберлейк, проте найбільше Джамала була шокована дзвінком президента Туреччини. "Коли мені зателефонував президент Туреччини, я була дуже здивована. Він мені подякував, що вперше тюркська мова прозвучала і вона перемогла", - поділилася Джамала.

Окрім того, співачка розповіла, як кримські татари вболівали за неї у Криму. "Я знаю, що зараз мама з татом отримують дуже багато квітів, до них ціле паломництво. Приходять люди похилого віку, приносять пироги. Вони казали, що коли я співала, вони просто стояли на колінах і читали молитву. Мама каже, що навіть ті люди, які не підтримували Україну і не поділяли мою позицію, вони зараз змінилися. Мені здається, що хоч це не надовго, але це якось об'єднало Крим", - висловила впевненість Джамала.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...