Російському актору, який зіграв бойовика "ДНР" у новому фільмі, на п'ять років заборонили в'їзд в Україну (документ)

СБУ поінформувала Мінкульт про внесення російського актора до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці України.

Ян Цапнік. Скріншот

Російському акторові Яну Цапнікe з 29 грудня 2016 роки заборонили в'їзд на територію України на 5 років. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, опублікувавши відповідь СБУ. Новину передають Патріоти України.

"До мене в ФБ надходило чимало повідомлень щодо участі громадянина РФ Яна Цапніка в новорічному "вогнику" на "Інтері". При чому, відзначали негативну діяльність Яна Цапніка щодо нашої країни. Я звернувся в СБУ з проханням перевірити інформацію щодо загрози національній та інформаційної безпеки України", - повідомив Артеменко.

У відповіді СБУ йдеться, що Цапніку з 29 грудня 2016 року заборонили в'їзд на територію України протягом 5 років. Крім того, СБУ поінформувала Мінкульт про внесення російського актора до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці України. Варто нагадати, що Цапнік зіграв роль бойовика "ДНР" у фільмі "Військовий кореспондент", показаному в Росії.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...