"Русский мир": У Луганську викрали тролейбус для пошуків спиртного

Викрадачем виявився працівник тролейбусного депо.

Ілюстрація:www.ostro.org

В окупованому Луганську місцевий житель намагався викрасти тролейбус від зупинки міського транспорту "квартал Гайового". Як повідомив пізніше затриманий, на тролейбусі він поїхав шукати спиртне під час комендантської години. Про це пише видання informator.lg.ua, передають Патріоти України.

Факт угону був виявлений 3 квітня о 23:30. В "поліцію ЛНР" надійшло повідомлення, що від зупинки "квартал Гайового" викрадають тролейбус. Співробітники "МВС ЛНР" швидко виявили викрадений тролейбус - автопатруль просто проїхав вздовж контактної тролеї. Викрадач закрився в кабіні водія.

За словами співробітників "МВС ЛНР", також чоловік намагався виїхати в сторону перекритого шляхопроводу в районі ринку Пархоменко. Після того, як викрадач зачепив інший тролейбус, він був зупинений.

Було встановлено, що затриманий - працівник тролейбусного депо. У цей день він випивав. Однак випитого йому здалося мало, і чоловік вирішив купити додаткову порцію спиртного.

Але поруч всі торгові точки були закриті, оскільки прийшов час комендантської години. Тоді для пошуку випивки по нічному місту чоловік вирішив викрасти тролейбус.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....