"Счас и вам дам!": У Запоріжжі поліціянтка побила людину (відео)

Працівники поліції повинні бути еталоном законослухняності, а вони навпаки показують своє зневажливе ставлення до закону та звичайних громадян.

Поліцію реформували не повністю? Ілюстрація: РБК.

"Відео наглядно демонструє, що поліція не боїться ніяких покарань! Поліція спокійно собі дозволяє застосовувати фізичну силу (бити людину в обличчя), щодо незахищених громадян!", - обурився на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" користувач Данило Яковлев, передають Патріоти України, та продовжив:

"Працівники поліції повинні бути еталоном законослухняності, а вони навпаки показують своє зневажливе ставлення до закону та звичайних громадян!

P.S В законі Про Національну поліцію, а саме в статті 44. Чітко прописано коли поліцейський має право застосовувати фізичну силу:

1. Поліцейський може застосовувати фізичну силу, у тому числі спеціальні прийоми боротьби (рукопашного бою), для забезпечення особистої безпеки або/та безпеки інших осіб, припинення правопорушення, затримання особи, яка вчинила правопорушення, якщо застосування інших поліцейських заходів не забезпечує виконання поліцейським повноважень, покладених на нього законом".

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...