"Сепаратисти не пройдуть": Запорізький депутат приїхав у Енергодар із автоматом

Михайло Прасол з'явився у місті зі зброєю в руках, щоб при потребі відстрілюватися від бойовиків

Прасол налаштований серйозно: сепаратисти не пройдуть у Енергодар! Фото: "Фейсбук"

Депутат Запорізької міської ради від партії "Укроп" Михайло Прасол приїхав на сесію міської ради Енергодара із предметом, схожим на автомат Калашнікова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

На своїй сторінці в соцмережі інцидент прокоментувала журналіст Ірина Ромалійська. За її словами, Прасол стверджує, що взяв з собою мисливську гвинтівку "Сайга" (дозвіл на неї він має).

"К сожалению, была угроза жизни наших однопартийцев. Вчера нам сообщили, что сепаратисты выехали из Днепропетровска в Энергодар, чтоб нанести вред нашим однопартийцам", - сказав депутат.

Напевно, терористи злякалися брутального Михайла, бо ніхто з них не наважився намагатись завдати шкоду друзям депутата.

Зважаючи на посилення сепаратистської активності у Запорізькій області (здебільшого штучної), носити з собою зброю не заважало б кожному з депутатів та активних громадян, які мають на це дозвіл.

Україна в тренді: Букмекери оцінили шанси на перемогу учасників Євробачення-2024

середа, 8 травень 2024, 5:58

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться сьогодні, 7 травня. Букмекери назвали ймовірного переможця конкурсу. . Наразі перше місце посідає представник з Хорватії. Співак Baby Lasagna виступить з піснею Rim Tim Tagi Dim і наразі має вірогідність 60...

Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...