Сепаратизм - не привід? СБУ не знайшла причин порушити кримінальну справу проти скандальної журналістки Столярової

Речниця СБУ пояснила, що у висловлюваннях скандальної журналістки не знайшли прямих цитат, що свідчать про сепаратизм чи тероризм.

Марія Столярова під час депортації. Фото:vgolos.com.ua

Служба безпеки України, проаналізувавши журналістські матеріали та повідомлення в соцмережах журналістки Марії Столярової, не знайшла підстав для відкриття проти неї кримінальної провадження. Про це заявила речник СБУ Олена Гітлянська в ефірі 5 каналу, інформують Патріоти України.

"Служба безпеки здійснювала системний аналіз і вивчала її повідомлення в соціальних мережах, її репортажі на телебаченні як російської журналістки. Ми дамо відповідну оцінку цим репортажам, але поки що всі її висловлювання хоч і містять ознаки великої симпатії до терористичних організацій, але поки ми не знайшли прямих цитат, ознак для порушення кримінального провадження", - заявила Гітлянська.

За її словами, СБУ продовжить вивчення журналістських матеріалів Столярової. "Ми будемо продовжувати вивчати її матеріали. Поки ті, що є у нас в наявності, не дають нам підстав порушити кримінальну справу", - зазначила Гітлянська.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...