"Ще одна": Геращенко обурилася автопікетом з європейською та українською символікою у Києві

Активісти насправді справедливо вимагають прийнятних умов розмитнення закордонних авто

Автопікет у Києві. Фото: "Фейсбук"

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко обурилась наявністю європейської символіки на "проплаченому (за її словами) мітінгу та автопікеті" в Києві. Про це вона написала у "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України.


"Чому сьогодні в Києві, а не в європейських столицях вимагати безвіз для України напередодні річниці Революціі Гідності. Не вимагають не будувати газопроводи в обхід Украіни разом з "Газпромом"? Не вимагають продовження санкцій та тиску на РФ щодо звільненню заручників? Чому литовців і поляків, які півзарплати віддають за комуналку та заощаджують на всьому, хвилюють тарифи наші?", - написала Геращенко.

Насправді активісти "АвтоЄвропи" вимагають прийнятних умов розмитнення закордонних авто. За їхніми словами, протестувальники вже п'ять днів блокують два прикордонних пункти зі Словаччиною.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...