Шкода, що не прикопали: У мережі жорстко відповіли матері полоненого бойовика "ДНР"

Користувачі відреагували на відео з розповіддю матері полоненого бойовика ДНР.

Галина Мурзіна. Фото: donbass.ua

Російське ЗМІ РІА Новости розмістило в соцмережах відеосюжет про матір терориста "ДНР" Галину Мурзін, яка шукає свого сина, захопленого в полон українською армією ще в 2014 році, передають Патріоти України.

Згідно сюжету, бойовик Віктор Мурзін служив в диверсійній групі "ДНР" та потрапив в полон. "Отримавши звістку, що син у в'язниці, Галина погодилася увійти до комісії по верифікації списків військовополонених", - йдеться у відео. Як сказано в сюжеті, у цій ролі мати бойовика об'їздила десятки українських в'язниць в пошуках сина. За її словами, у полоненого терориста є проблеми зі здоров'ям, зокрема, сильне запалення ока і поранення голови.

Користувачів обурило це слізливе відео, де мати терориста, який прийшов вбивати українців на їхній же землі, розплакалась, скаржачись на своє "горе". Вони жорстко відреагували на цей сюжет.

"Зараз розплачусь… Шкода, що не прикопали в найближчій посадці, а три роки годували і поїли виродка"; "А з українськими матерями не хоче поговорити?"; "Ледащо виростила, яке хоче вбивати, а не працювати, тепер плаче", - коментують українці відео.

Нагадаємо, мати полоненого бойовика "ДНР" лякає росіян розповідями про "хунту".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...