Шоу, яке вбиває: Вже друга учасниця "Холостяка" покінчила життя самогубством (фото, відео)

Стає очевидним, що участь в реаліті-шоу негативно впливає на психіку людини.

Алекса Макаллістер на шоу. Фото: tmz.com, florianheger.com.Деякі вважають (і, мабуть, неспроста), що є щось протиприродне і ненормальне в реаліті-шоу. Звичайно, людина - істота публічна, але не настільки ж. Ось час від часу і з'являються сумні новини про учасників реаліті. Днями стало відомо, що в американському штаті Огайо наклала на себе руки 31-річна Алекса Макаллістер, учасниця популярного американського телепроекту «Холостяк». Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дівчина, яка вибула з популярного реаліті буквально на першому ж тижні 14 сезону, страждала на депресію і біполярний розлад. Щоб звести рахунки з життям, Макаллістер прийняла смертельну дозу барбітуратів. Перед самогубством дівчина відправила одному зі своїх друзів смс-повідомлення, в якому написала, що не хоче більше жити. Стурбований друг негайно кинувся до неї додому, але було пізно. Ще живу, але перебуваючу в комі Алексу, госпіталізували, проте лікарі виявилися безсилі: її стан різко погіршувався. За рішенням родини Макаллістер її відключили від системи штучного життєзабезпечення.

Особливо турбує те, що це вже друге за останні два роки самогубство в США учасниці реаліті-шоу «Холостяк». У серпні 2013 року в Новому Орлеані повісилася 29-річна Джіа Аллеманда, яка колись увійшла в трійку фіналісток проекту. І Джіа, і Алекса були учасницями 14-го сезону шоу «Холостяк» в 2010 році.

Одна з фіналісток 14-го сезону проекту Джіа Аллеманда. Фото: tmz.com, florianheger.com.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...