Сказ природи: Небо Коста-Ріки вкрив вулканічний попіл. Постраждали люди (фото)

Природа все частіше нагадує людям про свою грізну силу. Гнів богів?

21 травня 2016 року стовп попелу з жерла вулкана Турріальба накрив населені пункти. Фото: earth-chronicles.ruУ Коста-Ріці в результаті виверження вулкана Турріальба кілька сотень людей були госпіталізовані зі скаргами на труднощі з диханням і проблеми зі шкірою, інформують Патріоти України про повідомленні сайту Нескучные новости від 21 травня.

Відзначається, що розташований в центрі країни вулкан викидає стовпи диму і попелу на висоту до 3 км. У деяких містах закриті школи, ряд авіакомпаній прийняли рішення скасувати рейси в столичний аеропорт або перенаправити їх в інші аеропорти.

Жителі столиці країни Сан-Хосе кажуть, що вулканічний попіл покриває дахи будинків і автомобілі, в повітрі відчувається сильний запах сірки. Національна комісія з надзвичайних ситуацій радить жителям носити маски і обтягуючий одяг, щоб захистити легені і шкіру.

Вулкан Турріальба розташований приблизно в 30 км від Сан-Хосе і є другим за величиною вулканом в Коста-Ріці. У березні 2015 року через виверження Турріальба був закритий головний аеропорт країни Хуан Сантамарія.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...