Сказ природи: Небо Коста-Ріки вкрив вулканічний попіл. Постраждали люди (фото)

Природа все частіше нагадує людям про свою грізну силу. Гнів богів?

21 травня 2016 року стовп попелу з жерла вулкана Турріальба накрив населені пункти. Фото: earth-chronicles.ruУ Коста-Ріці в результаті виверження вулкана Турріальба кілька сотень людей були госпіталізовані зі скаргами на труднощі з диханням і проблеми зі шкірою, інформують Патріоти України про повідомленні сайту Нескучные новости від 21 травня.

Відзначається, що розташований в центрі країни вулкан викидає стовпи диму і попелу на висоту до 3 км. У деяких містах закриті школи, ряд авіакомпаній прийняли рішення скасувати рейси в столичний аеропорт або перенаправити їх в інші аеропорти.

Жителі столиці країни Сан-Хосе кажуть, що вулканічний попіл покриває дахи будинків і автомобілі, в повітрі відчувається сильний запах сірки. Національна комісія з надзвичайних ситуацій радить жителям носити маски і обтягуючий одяг, щоб захистити легені і шкіру.

Вулкан Турріальба розташований приблизно в 30 км від Сан-Хосе і є другим за величиною вулканом в Коста-Ріці. У березні 2015 року через виверження Турріальба був закритий головний аеропорт країни Хуан Сантамарія.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...