Скрепна психіка не витримала: Російський командир з Донбасу після роззброєння відправлений у психлікарню Ростова

Причиною примусового роззброєння військового стали його погрози підірвати себе гранатою на фоні нервового зриву.

Ілюстрація:transkarpatia.net

На Донбасі російський командир полку погрожував підірвати себе гранатою. Про ситуацію у зоні АТО повідомив Генштаб України у Facebook, передають Патріоти України.

З огляду на тривале перебування на передових позиціях, усвідомлення неминучості покарання за військові злочини на тимчасово окупованих територіях сходу України, організовані вищим воєнно-політичним керівництвом Росії, та невиконання командуванням російських окупаційних військ обіцянок щодо планової заміни та повернення до Росії, зростає кількість нервових зривів серед командного складу з’єднань та частин 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

22 серпня ц.р., під час роботи комісії штабу 2 АК ЗС РФ щодо встановлення причин розкриття реальних прізвищ кадрових військовослужбовців ЗС РФ, які виконують “службово-бойові” завдання на командних посадах у 6 окремому мотострілецькому полку (Стаханов), заступник командира полку підполковник ЗС РФ Єршов Станіслав Едуардович (07.10.1970р.н.) погрожував начальнику штабу корпусу підірвати себе гранатою, був примусово роззброєний та направлений на психіатричне обстеження до військового шпиталю м.Ростов-на-Дону.

Нагадуємо, що: підполковник ЗС РФ Едуард ЄРШОВ прибув на тимчасово окуповані території сходу України для виконання злочинних наказів вищого воєнно-політичного керівництва Росії з посади командира батальйону 247 десантно-штурмового полку (Ставрополь) 7 десантно-штурмової дивізії (гірської) (Новоросійськ) Повітрянодесантних військ ЗС РФ;

батальйонна тактична група 247 десантно-штурмового полку Ставрополь) 7 десантно-штурмової дивізії (гірської) (Новоросійськ) Повітрянодесантних військ ЗС РФ з серпня по листопад 2014 року брала участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях України у районах н.п.Новоазовськ, Рози Люксембург, Маркине після чого передислокована до прикордонних з Україною районів Ростовської обл. (район н.п.Федорівка, Максимів, Пудовий), де перебуває і по цей час.

Попереджаємо про неминучість покарання за воєнні злочини, що не мають строків давності, та відповідальність за які передбачена нормами міжнародного і національного кримінального права.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...