Скрепи високодуховні: Депутат від партії Путіна побив школяра (відео)

"Єдиноросу" не сподобалося, що діти, які гралися, створювали "забагато шуму".

"Єдинорос" - це діагноз? Ілюстрація: соцмережі.

Депутат міського поселення Лісовий Пушкінського району Московської області від "Единой России" Андрій Одинцов вдарив восьмикласника на уроці фізкультури за те, що підліток шумно поводився. Відеозапис інциденту опублікувало "Подмосковье сегодня", передають Патріоти України.

За інформацією видання, Одинцов перевіряв роботу підрядників на шкільному стадіоні і помітив групу звільнених від занять школярів на лавці, які голосно "возилися між собою".

Депутат вимагав від них припинити, на що його попросили не заважати грати. Чоловік підійшов до учнів, і один з підлітків сказав йому: "А що, ви мене вдарите? За це є кримінальна стаття". Після цього Одинцов дав йому ляпаса.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...