Слідство завершено: Поліція закрила справу про смерть екс-голови Фонду держмайна Семенюк-Самсоненко

Правоохоронці встановили, що це було самогубство.

Валентина Семенюк-Самсоненко. Фото:kp.ua

Поліція закрила кримінальне провадження за фактом смерті колишньої голови Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко у зв'язку з відсутністю складу злочину. Про це 20 квітня Українським новинам повідомив речник Головного управління Нацполіції Київської області Микола Жукович, передають Патріоти України.

За його словами, слідчі провели розслідування і не встановили осіб, які могли скоїти цей злочин. Правоохоронці встановили, що це було самогубство. За словами Жуковича, справу закрили в квітні.

Як відомо, екс-голову Фонду держмайна Валентину Семенюк-Самсоненко знайшли мертвою в своєму будинку ввечері 27 серпня 2014 року.

Було відкрито кримінальне провадження за фактом її загибелі за статтею "умисне вбивство", однак попередньою причиною смерті називали самогубство.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...