Смертельна ДТП на Полтавщині: Троє хлопців загинуло, поліція розшукує водія (фото)

Водія, яки йзбив трьох пішоходів, розшукують, у скоєнні аварії обгрунтовано підозрюють мешканця села Новаки

Підозрюваний у скоєнні смертельного ДТП - Андрій Сердюк. Фото: прес-служба Нацполіції Полтавської областіУ результаті ДТП в Полтавській області загинуло три людини. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції області, передають Патріоти України.

28 серпня близько 2 години від невідомої особи надійшла інформація до чергової частини Лубенського відділення поліції про ДТП з потерпілими у с. Таранденці Лубенського району.

"При виїзді слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, щона перехресті доріг із села Таранденці до села Губське Лубенського районуневідома особа на автомобілі здійснила смертельний наїзд на 3-х місцевихпішоходів. Усі чоловіки, двом з яких виповнилося 18 років, один – 17-річний юнак", - йдеться у повідомлення Нацполіції.

Водій на транспорті зник з місця аварії. Автомобіль "Форд Транзит" білого кольору було виявлено за 1,5 км від місця пригоди, на ньому малися сильні пошкодження.

"На даний час проводяться відповідні слідчі та розшукові заходи щодо встановлення особи, яка керувала транспортним засобом та детальних обставин скоєного кримінального правопорушення.

Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань зачастиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху)", - передає прес-служба.

У вчиненні ДТП обгрунтовано підозрюється Сердюк Андрій Михайлович (09.09.1982 р.н.), мешканець села Новаки Лубенського району (вул. Лісна, 4).

"У разі встановлення місцезнаходження розшукуваного або наявності інформації про його можливе місце перебування, прохання повідомити до Лубенського відділу поліції за телефонами - (053) 615-27-30, 099-209-79-73, або «102»", - передає Нацполіція.


Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...