Соціологи виявили, як суспільство ставиться до скасування 8 березня

На думку соціолога, в Україні Міжнародний день жіночої солідарності трансформувався в "якийсь день, коли всі єдиний раз в році зобов'язані дарувати жінкам квіти".

На думку соціологів скасування свята 8 березня буде непопулярним рішенням. Ілюстрація:infomist.ck.ua

Соціолог Ірина Бекешкіна вважає, що скасування вихідного дня 8 березня буде вкрай непопулярним рішенням і зустріне серйозний негатив з боку українського суспільства. Про це повідомляє сайт каналу 24, передають Патріоти України.

"Не стоїть питання скасування свята. Воно не тільки українське — це Міжнародний день жіночої солідарності. День, коли жінки борються за свої права. Але мені не зрозуміло, чому це повинен бути вихідний день", - сказала Бекешкіна.

На думку соціолога, в Україні Міжнародний день жіночої солідарності трансформувався в "якийсь день, коли всі єдиний раз в році зобов'язані дарувати жінкам квіти".

Бекешкіна вважає, що навіть незважаючи на ймовірне скасування вихідного дня, традиція, яка пов'язана з 8 березня, буде зберігатися.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...