Спортивний арбітражний суд виніс свій вердикт: Російським легкоатлетам заборонили брати участь в Олімпіаді-2016

Єдиною російською легкоатлеткою на ОІ в Ріо-де-Жанейро буде стрибунка в довжину Дарина Клішина, якій IAAF в особливому порядку дозволив виступати на міжнародних змаганнях.

Забіг для російських легкоатлетів закінчений. Фото: ntv.ru.

Спортивний арбітражний суд (CAS) не допустив легкоатлетів Російської Федерації до участі в літніх Олімпійських іграх 2016 року. Про це повідомляє сайт CAS, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Суд відхилив позов Олімпійського комітету Росії і 68 спортсменів до Міжнародної асоціації легкої атлетики щодо участі в змаганнях.

Єдиною російською легкоатлеткою на ОІ в Ріо-де-Жанейро буде стрибунка в довжину Дарина Клішина, якій IAAF в особливому порядку дозволив виступати на міжнародних змаганнях.

За інформацією зарубіжних ЗМІ, антидопінгові комітети 14 країн направили колективний лист в Міжнародний олімпійський комітет з вимогою дискваліфікувати Олімпійський комітет РФ і заборонити російській збірній брати участь в Олімпіаді.

Під листом підписалися представники антидопінгових агентств Австрії, Канади, Данії, Нової Зеландії, Єгипту, Норвегії, Фінляндії, Іспанії, Німеччини, Швеції, Японії, Швейцарії, Голландії і США.

Німецьке видання Bild оголосило бойкот олімпійській збірній Росії на Іграх 2016 Ріо-де-Жанейро.

Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) підтвердила, що окремі легкоатлети з Росії, які зможуть бути допущені до Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, не зможуть представляти свою країну і виступати під її прапором.

Ніяк не схожий на середньовічного ідальго в латах: Фахівці розкрили таємницю скульптури чоловіка в скафандрі котрмй вражає відвідувачів іспанського собору XVI століття

середа, 15 травень 2024, 9:37

Фахівці розповіли, звідки взялася фігура сучасного астронавта в шоломі на фасаді готичного собору XVI століття Catedral Nueva в знаменитому своїми пам'ятниками старовини місті Саламанка, що у провінції Леон та Кастилія. . Скульптура наштовхує на містич...

Чи потрібно йти в ТЦК, якщо є право на бронювання: У Міноборони дали відповідь

середа, 15 травень 2024, 9:14

Якщо військовозобовʼязаний має право на бронювання, йому все одно потрібно прибути до ТЦК. Про це заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін. "Прибути до ТЦК так (потрібно, - ред.). Тому що закон, який набуде чинності з 18 травня, говор...