Спроба була невдалою: У Насті Каменських не розкрився парашут (фото)

На щастя, завдяки своєму інструкторові Настя залишилася живою, проте дуже пошкодила праву ногу.

Настя Каменських. Фото: gogetnews.info.

Українська співачка Настя Каменських зважилася на стрибок із парашутом, але, на жаль, перший досвід не був успішним, повыдомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У своєму Instagram артистка виклала фото з лікарні і розповіла, що її парашут не розкрився. На щастя, завдяки своєму інструкторові Настя залишилася живою, проте дуже пошкодила праву ногу.

"Слава Богу! Залишилася живою! Можна сказати, відбулася легким переляком! Ще пощастило, що відразу ж зробили операцію, і тепер я спокійно зможу відновлюватися. Я ніколи не захоплювалася екстримом, але мріяла відчути, як це... літати. Перша частина польоту була ідеальною! Ну а потім парашут потрапив у потік повітря і не розкрився... у той момент, коли ти на запасці летиш вниз, пробігає життя, як кінострічка! А, головне, ти не можеш зупинити падіння або затримати час... постраждала права нога, але величезне спасибі моєму інструкторові, який вчасно зреагував і я залишилася живою. Друзі! Не всі мрії потрібно здійснювати. Я знімала блог у цей момент... правда, іронія;) Тому ви все зможете скоро самі побачити!!!" - написала Каменських.

Також співачка зізналася, що в той страшний момент знімала відео для свого блогу і вже зовсім скоро обіцяла оприлюднити небезпечні кадри.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...