Спроба Шуфрича протягти в Україну Лоліту провалилася, - Тимчук

Нардеп нагадав співачці, що якщо в Україні проживають її родичі, то треба як мінімум включати мізки, перш ніж гадити на голову Україні.

Лоліта Мілявська. Фото:bastion.tv

Депутату Нестору Шуфричу не вдалося допомогти співачці Лоліті потрапити на територію України. Проект екс-регіонала відхилили 17-го травня. Про це у своєму Facebook повідомив депутат Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"Спроба пана Шуфрича протягти в Україні Лоліту Мілявську провалилася – тільки-но Комітет ВР з питань нацбезпеки і оборони одноголосно відхилив його проект Постанови ВР "Про звернення до СБУ щодо скасування рішення про заборону в'їзду на територію України громадянки РФ Лоліти Марківни Мілявської терміном на три роки "(№6408)", - повідомив Тимчук.

"Лоліту, можливо, комусь і шкода. Але суть в тому, що якщо в Україні проживають твої родичі, то треба як мінімум включати мізки, перш ніж гадити на голову Україні. Тут уже було вирішувати самій Лоліті - заробити пару доларів в окупованому Криму, або залишитися "в'їзною" в Україні. Вона свій вибір зробила, з чим її (і Шуфрича) вітаємо", - підсумував депутат.

Як повідомлялося раніше, 23-го квітня Лоліту зняли з потягу у Конотопі на Сумщині та відправили назад до Москви. Наступного дня депутат Шуфрич зареєстрував проект у Раді, щоб скасувати заборону в'їзду співачці.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...