Стало відомо, чому активісти заблокували виїзд з ВР (відео)

Вони виступають проти призначення аудитором НАБУ британця Найджела Брауна. Активісти наголошують, що на цю посаду має бути призначений Роберт Сторч.

Активісти заблокували виїзд з ВР. Фото: скрін відеоБлизько 50 активістів заблокували виїзд з Верховної Ради. Про це передає кореспондент УНН, інформують Патріоти України.

Вони виступають проти призначення аудитором Національного антикорупційного бюро британця Найджела Брауна. Активісти наголошують, що на цю посаду має бути призначений Роберт Сторч.

Також активісти наголошують, що зібрання антикорупційного комітету, було нелегітимним та вимагають не виносити на голосування кандидатуру Н.Брауна.

Біля стін ВР також чергують близько 20 правоохоронців. Активісти зазначають, що поліція "толерантно" відкотила автомобіль, що блокував виїзд.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...