Стало відомо, скільки важкої техніки бойовиків зафіксувала на Луганщині місія ОБСЄ

Автоколони терористів активізували пересування в декількох населених пунктах ОРДЛО протягом одного дня, наголосили в ОБСЄ.

Фото:24tv.ua

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала пересування бойовиків терористичної організації "ЛНР" на вантажівках в декількох окупованих населених пунктах. Про це ЛІГА.net повідомляє прес-служба місії, інформують Патріоти України.

31 січня недалеко від окупованого села Комісарівка (18 км на південний схід від Луганська) спостерігачі зафіксували 47 тентованих вантажiвок військового типу, що прямували на південь по автодорозі M04 в супроводі терористів.

Також члени патруля місії бачили автоколону з 11 вантажівок військового типу (один Урал, десять КАМАЗів), які рухалися на північний схід біля селища Біле (22 км на північний захід від Луганська).

"Пізніше спостерігачі зафіксували ту ж автоколону, яка прямувала на південний схід поблизу села Весела Тарасівка (17 км на захід від Луганська). У другій половині дня СММ бачила автоколону з 16 напівпричепів транспортних вантажівок військового типу, що рухалися на південь в Луганську", - відзначили в прес-службі.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Як виглядало обличчя неандертальської жінки, яка жила 75 тисяч років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...