Стали відомі подробиці таємного весілля дочки Путіна

Весілля Катерини Тихонової та молодого мільярдера Кирила Шамалова зіграли ще в лютому 2013 року на гірськолижному курорті Ігора на озері під Санкт-Петербургом.

Катерина Тихонова та Кирило Шамалов. Ілюстрація:kompromat1.info

Весілля акціонера "Сибура" Кирила Шамалова і ймовірної дочки Володимира Путіна Катерини Тихонової відбулося в 2013 році. Про це пише агентство Reuters на підставі даних власних джерел, передають Патріоти України з посиланням на Дождь.

За їхніми словами, Тихонова і Шамалов зіграли весілля в лютому 2013 року на гірськолижному курорті Ігора на озері під Санкт-Петербургом. Співвласником курорту є сім'я Юрія Ковальчука.

Один зі співрозмовників Reuters розповів, що наречена була в оздобленій перлами весільній сукні, а наречений — у темному костюмі. Пара каталася на трійці білих коней.

Загалом на церемонії були присутні близько ста осіб, у яких на вході відбирали телефони. Гостям весілля видавали білі шалики з вишитим червоною ниткою вензелем K&K.

До речі, вчора на щорічній прес-конференції Володимир Путін не дав однозначної відповіді на питання, чи є Тихонова його дочкою. Він зазначив, що обидві дочки живуть у Росії, не займаються бізнесом і політикою.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно