Старанні скрепи: У Росії комунальники пофарбували сніг разом із дитячим майданчиком (фото)

Комунальники фарбували дитячий майданчик за допомогою приладу для розпилювання фарби, тож територія навколо об'єктів виявилася вкритою червоною і синьою фарбою.

Дитячий майданчик у РФ. Фото: соцмережі.

Освоєння державного бюджету наприкінці року подекуди набуває комічного змісту. Так, комунальники російського Ростова-на-Дону пофарбували засніжений дитячий майданчик разом зі снігом. Фотографії з місця подій опубліковані в групі "Ростов сьогодні" у Facebook, передають Патріоти України.

Автор знімків, місцева мешканка Оксана Радченко, зазначила, що робітники дуже недбало провели ремонт, навіть не зчистили сніг і нанесений дитячими ногами пісок з атракціонів і гірок та фарбували прямо поверх нього.

Очевидно, що "майстри" фарбували дитячий майданчик за допомогою приладу для розпилювання фарби, тож територія навколо об'єктів виявилася вкритою червоною і синьою фарбою. "Так освоюють бюджет міста на ремонт та будівництво дитячих майданчиків. Люди не морочилися. На дитячій гірці проламана підстава", — написала жінка.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...