Студенти, яких хочуть позбавити стипендій, "пригостили" заступника міністра фінансів тортом (фото)

Щоправда, чаю не давали. Та й тортик прилетів прямо в обличчя...

Торт для заступника міністра фінансів Марченка. Фото: Українські новини.

У заступника міністра фінансів Сергія Марченка на прес-конференції кинули тортом. Марченко брав участь у публічній дискусії щодо зміни підходів до виплати стипендій, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Міністерство фінансів запропонувало урізати витрати на стипендії з нового бюджетного року. У відомстві пояснили, що Мінфін направив головним розпорядникам бюджетних коштів інструктивний лист про підготовку запитів до проекту державного бюджету на 2017 рік і проекту прогнозу державного бюджету на 2018 - 2019 роки.

У рекомендаціях, що супроводжують лист, сказано про скорочення витрат на стипендії. У разі, якщо рекомендації Мінфіну будуть враховані в бюджеті на наступний рік, вже з 1 січня 2017 року багато бакалаврів і магістрів не отримуватимуть стипендію.

Невдовзі у відомстві заявили, що Мінфін не скасовував стипендії, але хоче передбачити новий механізм їх виплати.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...