Ситуація критична: Садовий заговорив про оголошення надзвичайного стану у Львові (відео)

Мер наголосив, що існує дуже серйозна екологічна небезпека в зв'язку з відсутністю резервного полігону для утилізації відходів міста.

Андрій Садовий. Фото:скрін відео

Мер Львова Андрій Садовий допустив оголошення в місті надзвичайного стану через проблеми з вивезенням сміття. Про це він сказав під час брифінгу, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Садовий наголосив, що існує дуже серйозна екологічна небезпека в зв'язку з відсутністю резервного полігону для утилізації відходів міста.

Він також зазначив, що така ж проблема існує в 4-х районах області.

"Повинна бути чітка позиція державної комісії з питань надзвичайних ситуацій. Тому що Львів не може самостійно оголосити надзвичайний стан. Це повинні зробити державні органи влади: або регіонального, або загальнодержавного рівня", - сказав міський голова.

Комуналка в Україні виросте ще сильніше: У НБУ дали прогноз, що подорожчає швидше

вівторок, 7 травень 2024, 7:30

У найближчі кілька років українці зіткнуться із черговим подорожчанням комунальних послуг. При цьому через складну ситуацію в енергетиці вартість електроенергії зростатиме швидше, ніж решта послуг ЖКГ. Про це заявили аналітики Національного банку Украї...

Варто знати: Коли банк зобов'язаний повернути гроші, які зникли з рахунку

вівторок, 7 травень 2024, 6:49

В Україні більшість шахрайських схем відбувається з вини самої жертви. Шахраї за допомогою шкідливих лінків, обманюючи жертв, одержують банківські дані. При цьому банки не компенсують втрати, отримані внаслідок шахрайських дій. У деяких випадках таку к...