Тайсона Ф'юрі позбавили боксерської ліцензії і відібрали право виходити на ринг

​Санкції до британського боксера застосували через вживання допінгу.

Тайсон Ф'юрі. Фото: UkrMedia.

Британського боксера Тайсона Ф'юрі (25-0, 18 КО) позбавлено боксерської ліцензії, в зв'язку з чим він тепер не зможе брати участь в боях, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ліцензію Ф'юрі призупинив Британський комітет з управління боксом (BBBoC). Це пов'язано з необхідністю провести розслідування, пов'язане з антидопінговими і медичними проблемами Ф'юрі.

Раніше генеральний секретар BBBoC Роберт Сміт пояснював, що комітет може відібрати у Ф'юрі пояса в зв'язку з тим, що він здав позитивну допінг-пробу на кокаїн. При цьому, Ф'юрі підтвердив, що вживав наркотики.

Видання відзначає, що в 2010 році BBBoC вже відбирала боксерську ліцензію у Ріккі Хаттона, який, як і Ф'юрі, попався на вживанні наркотиків. Йому вдалося повернути ліцензію через два роки.

Нагадаємо, сьогодні Тайсон Ф'юрі відмовився від своїх чемпіонських поясів за версіями WBO, WBA і IBO.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...