Таки авіаналіт: Слідчі повідомили про результати розслідування по Балаклії

Невстановленими в даний час цивільними особами на території 65 арсеналу були скоєні диверсійні дії за допомогою БПЛА.

Вибухи в Балаклії. Фото:Еспресо.TV

Слідство вважає, що диверсія на території арсеналу в місті Балаклія Харківської області була здійснена за допомогою безпілотних літальних апаратів. Про це йдеться у постанові Київського райсуду Харкова, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"В обґрунтуванні клопотання слідчий вказує, що 23.03.2017р. Близько 2.40 на території 65 арсеналу... невстановленими в даний час цивільними особами скоєно диверсійні дії за допомогою БПЛА, в результаті чого сталися вибухи боєприпасів на технічній території арсеналу", – йдеться у документі.

Як відомо, що у Балаклії Харківської області близько третьої години ночі 23 березня сталась пожежа, що призвела до вибухів на складі боєприпасів. Повітряний простір над місцем події був закритий. Радіус евакуації становив 10 км.

23 березня 54-річна жінка дістала важке поранення у скроню. Також повідомлялось, що під завалами у Балаклії знайшли поранену жінку. Крім того було знайдене тіло ще однієї людини.

26 березня у Балаклії завершили розмінування. Також повідомлялося, що райрада Балаклії виділила 2 млн грн на ліквідацію наслідків вибухів на складах.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...