"Таких істот (вона з Кривого Рогу) повинна знати вся Україна. Ця тварюка називає наших воїнів скотами": У мережі обурені нахабством сепаратистки (фото)

Інна Красовська з Кривого Рогу вважає, що українських воїнів "треба каструвати"

У соцмережах все частіше викладають світлини та адреси людей, які, згідно їх інтернет-сторінок, мають активні сепаратичні ідеї. Сподівань на СБУ у людей все менше, тому надію покладають (і не дарма) на соцмережі та інтернет-портали. У "Фейсбуці" поширили нове фото - мешканки Кривого Рогу, яка закликає "каструвати українців". Про це повідомляють Патріоти України.

"ПРОШУ РЕПОСТ
Таких істот (вона з Кривого Рогу) повинна знати вся Україна
Ця тварюко називає наших воїнів скотами
КРАСОВСКАЯ ИННА НИКОЛАЕВНА тел. 05642 742564 * 19.04. 1951р.н.
м. КРИВИЙ РІГ вул. РЯЗАНОВА б.15 кв.43
Вера Измайлова ‏@veraizmaylova41", - підписала світлину Олеся Резнік.

"Сподіваюсь до неї вже зайшли гості.", "Зробити на лобі наколку " ТРИЗУБ" і підпис " з любовью УКРАЇНА" - в раші смерть з таким тату , в зеркалі ...красопета !", "Курва кацапська. Як хліб наш їсти то все нормально. А як воїни то скоти."," ЦЕ НЕ ЛЮДИНА,ЦЕ НЕ ТВАРИНА,А ЦЕ-ІСТОТА,котрій немає місця на УКРАЇНСЬКІЙ ЗЕМЛІ", - коментують допис користувачі соціальної мережі.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...