"Таким і в тарілку не гріх плюнути": У соцмережі активно обговорюють дикий випадок в київському ресторані

Коли глава сімейства в ресторані хамить офіціанту в присутності дітей, вони будуть робити так само, і не тільки з офіціантами.

Офіціант. Фото: Погляд.

Екс-депутат Київради Олексій Давиденко розповів про випадок побутового хамства в одному ізстоличних ресторанів, який обурив користувачів соціальних мереж. Відповідну розповідь Давиденко опублікував в Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема, в ресторан прийшла сім'я: тато, мама і двоє дітей-підлітків. Глава сімейства в присутності дітей грубить офіціантові і зневажливо кидає фрази, які повинні показати хлопцеві його місце в цьому "харчовому ланцюжку".

"- Тебе як звати?

- Олександр.

- Значить, Саня, дивись сюди. Принеси лобстера.

- Гарний вибір. У нас це страва від шефа!

- Таке враження, що ти його коли-небудь їв.

- Я просто висловив вам свою думку.

- А мене не цікавить твоя думка ", - наводить Давиденко приклад діалогу глави сімейства і офіціанта.

Після цього зневажливо спілкуватися з офіціантом прийшла черга мами і дітей.

"- Ти не записуєш замовлення, а потім будеш приносити все не те. Ти краще пиши, щоб потім не червоніти.

Тут один з дітей-підлітків. копіюючи манеру спілкування батьків, сказав:

- Ти приніс мені воду, але не налив її в стакан. Налий ", - пише екс-депутат Київради.

Після цього офіціант спокійно попросив сім'ю звертатися до нього на "ви", що обурило главу сімейства, який зажадав викликати адміністратора. В результаті адміністратор вибачилася перед родиною за дії офіціанта, замінила його на іншого і пообіцяла покарати "борзого офіціанта" за погану роботу.

"Сидячи за сусіднім столом, мені захотілося підійти до кожного з членів цієї сім'ї і вилити "їм на голову всю рідину, яка стояла за їх столом, а потім взяти їх за комір і викинути до чортової матері. Коли ви хамите людям і думаєте, що ви виглядаєте круто - насправді ви виглядаєте дико і неповноцінно! ", - підкреслив Давиденко.

При цьому користувачі соціальних мереж підтримали позицію екс-депутата Київради, зазначивши, що таким клієнтам і в тарілку не гріх плюнути.


Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...