Талановита Україна: Юні митці зробили з пластиліну пісню Джамали (відео)

Що й казати, багата Україна на таланти!

"Чому квіти мають очі". Фото: qha.com.ua4 травня 2016 року в місті Ужгород пройшов конкурс "Кращий студент України", в якому перемогла 17-річна студенка Коледжу мистецтв ім. А. Ерделі ЗХІ Владислава Мазур, повідомляють Патріоти України посиланням на сайт Нескучные новости.

"Друзі, прошу оцінити хорошу роботу студентів та поширити її, щоб про талановитих людей України, Закарпаття, Ужгорода почули у всіх куточках нашої країни і не тільки. Це вже друга пластилінова мультиплікаційна робота цього колективу студентів. Попередня робота - "Колискова" - набрала більше ста тисяч переглядів", - таке звернення до усіх користувачів соцмереж в "Фейсбуці" опублікував Василь Федоранич. Він повідомив, що робота була виконана талановитими студентами коледжу: Мазур Владиславою, Ковальчук Соломією, Ваць Софією, Довганич Тамарою. Пісню Джамали "Чому квіти мають очі" виконала Владислава Мазур. Приємного перегляду!

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...