Терорист Стрєлков обурений, що влада не надала йому квартиру за "допомогу в анексії Криму"

Російська влада чинить нечесно, даючи житлоплощу "прямим нащадкам кримських Шуц-поліцаїв з числа татар", пише Стрєлков.

Стрєлков. Фото: cont.ws

Колишній російський військовий журналіст і терорист "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін зажадав від окупаційної влади Криму видати йому квартиру в Сімферополі за "допомогу" при анексії півострова. Свою вимогу найманець написав в "ВК". Про це повідомляють Патріоти України.

За словами самого Стрєлкова, він обурений тим, що Кремль роздає квартири нахлібникам і "Шуц-поліцаям з числа татар", в той час як "справжні учасники анексії Криму" залишилися без нагород. "Когда-то, два года тому назад, помнится, С. В. Аксенов всерьез обещал мне "квартиру в Симферополе и дом на море" в Крыму. Соответственно, на оба предложения я ответил мягким отказом по причинам морально-этического характера", - пише Стрєлков.

Тепер він має намір відкликати свою відмову, тому що впевнений, що влада чинить нечесно, даючи житлоплощу "прямим нащадкам кримських Шуц-поліцаїв з числа татар". "Спрашивается, "а я что, рыжий?" Мне тоже квартира бы в Крыму не помешала. Хоть какая-нибудь. В конце концов от родного государства за 18-летнюю службу (при 32-летней общей выслуге) я не получил ни одного квадратного метра", - пише терорист.

"Ну так вот, я готов получить квартиру в новом доме в Симферополе. С обязательством немедленно передать его в собственность семье любого нуждающегося крымчанина-ополченца, погибшего или получившего увечье при защите Донбасса", - додав він.

При цьому він ще раз нагадав про те, як кримські татари зрадили росіян під час Другої світової війни. Пост терориста спричинив резонанс серед його читачів. Більшість пропонують мало не знищувати кримських татар, і звинувачують Москву в спробі "підлеститись" до кримчан.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...