Троє молодиків у Києві мало не вбили чоловіка за те, що той заступився за кондуктора та зробив їм зауваження

Зловмисники вистрілили потерпілому в ноги і вдарили ножем у живіт. Їм загрожує до восьми років в'язниці.

Фото:kyiv.npu.gov.ua

У Києві поліцейські затримали трьох хлопців за поранення чоловіка, який заступився за кондуктора. Конфлікт між молодими людьми 1997, 2001 і 2002 років народження та постраждалим почався в салоні автобуса. Чоловік заступився за кондуктора, якого хлопці образили за те, що він зробив їм зауваження. Про це повідомляється на сайті поліції, передають Патріоти України.

Суперечка переросла в бійку на вулиці. Один з хлопців дістав зброю і двічі вистрілив у чоловіка.

Потерпілий почав тікати від молодих людей в сторону станції метро "Мінська", але один з них наздогнав його і вдарив ножем у живіт. Після цього зловмисники зникли.

За попередніми висновками лікарів, в уродженця Вінницької області два проникаючі вогнепальні поранення обох ніг і проникаюче колото-різане поранення живота. Зараз він перебуває під наглядом лікарів.

Завдяки свідченням очевидців за кілька хвилин вдалося встановити місцезнаходження підозрюваних. Поліцейські разом з відвідувачами затримали їх в закладі швидкого харчування недалеко від місця злочину.

Двоє неповнолітніх затриманих перебувають на обліку в секторі ювенальної превенції Оболонського управління поліції. Їх повнолітній товариш також в минулому потрапляв в поле зору правоохоронців.

Порушено два кримінальні провадження: по ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до восьми років в'язниці.

Вирішується питання про повідомленні затриманим про підозру і обрання запобіжного заходу.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...