"Це контрреволюція": В Одесі тривають мітинги проти нового прокурора, люди несуть шини (фото)

Перше квітня Одеса вперше в житті зустрічає наметами і цілодобовим пікетом біля Одеської обласної прокуратури.

Пікет перед входом в Одеську прокуратуру. Фото: facebook

В Одесі триває безстроковий пікет проти призначення новим прокурором області Миколи Стоянова. Активісти другу ніч провели в наметах під стінами облпрокуратури. Про це пише на своїй сторінці в Facebook учасник пікету Олег Михайлик, передають Патріоти України.

"Перше квітня Одеса вперше в житті зустрічає наметами і цілодобовим пікетом біля Одеської обласної прокуратури проти повернення люстрованого обласного прокурора Стоянова. Друга депутата-втікача, сепаратиста і агента ФСБ Ігоря Маркова. Це не Гуморина. Це # контреволюція", - написав активіст і виклав фотографії.

Раніше вхід в прокуратуру активісти завалили шинами, а перед будівлею розбили невелике наметове містечко. Мітингувальники поставили прокурору Миколі Стоянову ультиматум. Якщо о 17:00 1 квітня він все ще буде залишатися на своїй посаді, активісти обіцяють застосувати радикальні заходи, аж до "виносу всієї прокуратури".

На доказ серйозності цих намірів представники Самооборони Одеси і Правого сектора перекривали трасу Одеса-Київ. Правда, через це перекриття між патріотичними організаціями Одеси почалися серйозні розбіжності.

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...