Це не кращий спосіб боротьби: Москаль прокоментував дії активістів блокади ОРДЛО

За словами Москаля, коли він очолював Луганщину, зв'язок між областю і псевдореспубліками здійснювався тільки через територію Росії.

Геннадій Москаль. Фото:Обозреватель

Екс-глава Луганської обласної військово-державної адміністрації, нинішній очільник Закарпаття Геннадій Москаль заявив, що розуміє логіку активістів, які блокують торгівлю з окупованою частиною Донбасу, але не підтримує їхні методи. Таку думку він висловив у інтерв'ю Апострофу, інформують Патріоти України.

За словами Москаля, коли він очолював Луганщину, зв'язок між областю і псевдореспубліками здійснювався тільки через територію Росії.

"Але по лінії розмежування вогню у нас жоден КПП не працював. Потім почали вигадувати якісь логістичні центри, будувати на лінії розмежування якісь супермаркети, придумувати у Золотому новий КПП, коли всі знали, що дорога туди, в сторону Первомайська, абсолютно замінована. Пустити туди людей і машини - і там всі підірвуться. Навіщо там було будувати КПП, якщо все одно там ніхто не ходить?" - заявив чиновник.

Однак, на його думку, силове блокування товаропотоків і псування залізничного полотна - не кращий спосіб боротьби. "Це єдина залізнична гілка, яка пов'язує окуповану і неокуповану територію", - зазначив Москаль.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...