"Це нові віхи історії боротьби за нашу свободу": Новорічне привітання від прес-центру АТО

Спікери АТО бажають українцям сили і витримки.

З Новим роком! Фото: прес-центр АТО.

Прес-центр АТО вітає українців з Новим роком. Привітання розміщене на сторінці прес-центру у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Спікери АТО бажають українцям витримки, сили духу і миру в нашій країні вже у наступному році. "Можливо для когось 2016 був звичайним календарним роком. Але для воїнів-патріотів, які боронять Українську державу на Сході – це нові віхи історії боротьби за нашу свободу, за нашу незалежність, за нашу святу українську землю.

Минає 2016 рік, який переконливо продемонстрував, що Збройні сили України набули нових бойових спроможностей та багато чому навчилися. Наші воїни щоденно несуть службу на Сході України заради здійснення мрії мільйонів українців від Севастополя до Чернігова, від Донецька до Ужгорода жити у процвітаючій єдиній Україні. Глибоко переконані, що кожен воїн, котрий став на захист Батьківщини, стане героєм для свого народу. На все життя збережу біль у серці за всіх патріотів, які віддали життя за Україну", - сказано у привітанні.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...