"Цей бомж живе у лісі на околиці": На Закарпатті чоловік ледь не вмер через людську байдужість (фото)

​Житель Закарпаття лежав посеред дороги, але нікому до нього не було діла.

Фото:facebook

На Закарпатті через людську байдужість міг померти чоловік. Про це розповів користувач Юрій Васильович на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні вночі був свідком байдужості людей і власної безпорадності, і позитивним враженням від роботи співробітників швидкої допомоги", - розповів він. "Близько 21 години 11.01.18, проїжджаючи в селі Малий Березний, побачив людину, яка лежала на проїжджій частині. Я зупинився і підійшов до чоловіка, який лежав і ніяк не реагував ні на розмову, ні на світло ліхтарика", - зазначив очевидець.

За його словами, на це все з вікон дивилися люди, яким було абсолютно все одно, що там лежить чоловік. "Одна жінка запитала з вікна, чи є у чоловіка палиця. Вона стисло описала чоловіка! Сказала, що це бомж, і він живе в лісі на околиці Малого Березного! Біля нас проїжджали машини і всім було байдуже, що на дорозі лежить людина!"- додав Юрій.

"Не знаючи, що робити, я викликав швидку допомогу. Швидка приїхала неймовірно швидко і мене приємно здивувала людяність працівників швидкої, які надали допомогу і транспортували до лікарні!" - розповів він.

Він додав, що у нього "шок від байдужості громадян" та "приємні враження від працівників швидкої". "Велике їм спасибі за їх роботу!" - підкреслив він.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...