Ціною власного життя собака врятувала дитину своєї господині (фото)

У місті Балтимор собака по кличці Поло загинула, захищаючи 8-місячну дівчинку від вогню під час пожежі.

Собака Поло врятувала 8-місячну дитину. Фото: nation-news.ru.

Еріка Поремскі, мати дівчинки і господиня собаки, розповіла CBS News про те, що трапилося, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За її словами, вона вийшла з будинку до машини, обернулася і побачила, що будинок горить. Її дочка Вівіана і Поло залишилися всередині.

«Я спробувала потрапити всередину. Вона була нагорі, але дим був такий густий, що я не змогла пройти через нього. Я бігала туди-сюди, намагаючись потрапити наверх», - розповіла вона.

Коли пожежники прибули на місце події і дісталися до другого поверху, вони побачили, що Поло прикриває своїм тілом Вівіану, яка отримала опіки рук та тіла, але залишилася в живих.

За словами Поремскі, собака в той день передчувала трагедію. «Він весь день поводився дивно. Я навіть сказала другу, що відведу пса до ветеринара. Він плакав і всюди ходив за мною, від тривоги у нього був напад», - пояснила жінка.

Говорячи про своє ставлення до пса, вона зазначила, що 5-річний Поло був її "першою дитиною" - до того, як у неї з'явилася Вівіана.

Жінка впевнена, що Поло міг втекти вниз по сходах і вибратися з приміщення, але замість цього віддав своє життя за маленьку дочку своєї господині.

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...