"Цю війну ми вже програли", - Макаревич про боротьбу зі світовим тероризмом

"Що ж іще має статися, щоб "увесь цивілізований світ зібрався нарешті й оголосив так званій ісламській державі реальний джихад", - обурюється музикант.

А.Макаревич. Фото: Фейсбук.Російський музикант і засновник рок-групи "Машина времени" Андрій Макаревич висловився щодо терактів у Манчестері. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Макаревич запитує, що ж іще має статися, щоб "увесь цивілізований світ зібрався нарешті й оголосив так званій ісламській державі реальний джихад".

За його словами, у кожній країні працюють спецслужби і знають вони набагато більше, ніж ми можемо собі уявити.

"Щось ми там бомбимо в Сирії, щось там же бомблять американці - це що, правда по цій ісламській державі? Прямо в ціль? Або розвідка кожної країни щось знає, але вважає, що якщо рвонуть десь там, то нам це в чомусь політичному буде вигідно?", - дивується артист.

"Якщо так, то ми цю війну вже програли", - додає Макаревич.

Нагадаємо, 22 травня терорист-смертник привів в дію вибухівку під час концерту американської співачки Аріани Гранде. В результаті теракту в Манчестері були поранені щонайменше 119 осіб.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...